Fire Knock Out Automatische brandblusser
Afbeelding van Fire Knock Out Automatische brandblusser
Afbeelding van Fire Knock Out Automatische brandblusser

Fire Knock Out Automatische brandblusser

Fire Knock Out Automatische brandblusser AANBIEDING VAN € 85 VOOR € 49.95 OP=OP

€ 85,- € 49,95

Omschrijving

De FKO Fire Knock Out is een nieuwe manier om branden te bestrijden die gebruiksvriendelijk, licht in gewicht en klein van formaat is. Het werkt snel wanneer het in contact komt met vuur, waardoor verdere schade wordt voorkomen. Nu kan iedereen zichzelf beschermen tegen de angst voor vuur door dit nieuwe apparaat te gebruiken.


De FKO Fire Knock Out is een apparaat dat branden automatisch bestrijdt wanneer het daarmee in contact komt. Het doet dit door alle zuurstof rond de brandhaard te verwijderen, waardoor het zeer effectief is in het snel blussen van branden.

De FKO Fire Knock Out heeft als bijzondere eigenschap dat hij automatisch activeert na contact met open vuur en het vuur binnen enkele seconden bestrijdt. De container is gevuld met een onschadelijke blusvloeistof en activerings(poeder)stof, waaraan een snelontsteker is bevestigd. Zodra de pit in contact komt met een open vuur, splijt de container open en wordt zuurstof rondom de vuurhaard afgevoerd. Hierdoor is de brand snel en eenvoudig te bestrijden. De restanten die na gebruik overblijven, zijn eenvoudig op te vangen en volledig recyclebaar.

De FKO Fire Knock Out is een nieuwe en effectieve controle- en reddingstool die kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zowel preventief als actief. Denk aan branden in woningen, kantoren, caravans, garages, schuren en schepen, maar ook aan vee-, bunker- en tankstationbranden.
Het systeem is zelfstartend, waardoor dit product ideaal is voor het onmiddellijk blussen van branden in onbeveiligde gebieden.
- Automatisch starten en gemakkelijk te gebruiken
- klein formaat en gewicht
- Werkt onmiddellijk bij contact met open vuur
- Voor binnen- en buitenbranden
- Gevolgschade blijft beperkt
- Geen onderhoudskosten

- Inhoud is mens-, dier- en milieuvriendelijk, geen datum op verpakking

Specificaties

Artikelnummer
100115
EAN nummer
8717853340017
Voorraad
2 stuks
Leverancier
Earsafety Sound Protection
Retourneerbaar
Alléén in ongeopende originele verpakking.
Geschikt voor
brandklasse A
Inhoud
1
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)
P102:Buiten het bereik van kinderen houden
Materiaal
Kunststof
Type
KOM4T-1.6 FOAM
Certificaten
CE
Gewicht
1.5KGS
Diameter
14cm
Afmetingen
15 x 15 x 22cm