Gelaatsscherm Spatmasker voor gezicht

Gelaatsscherm Spatmasker voor gezicht

Prusa

gezichtsscherm Binnenkort beschikbaar.

€ 15,95

Omschrijving

Gelaatsscherm Spatmasker voor gezicht, Medisch, Faceshield, gezichtsscherm


Dit Artikel is binnenkort beschikbaar.


Dit gelaatsscherm is een reactie op de dringende vraag naar de beschermende uitrusting die artsen en andere professionals nodig hebben vanwege de verspreiding van het

coronavirus (COVID-19). Het schild is ontwikkeld in samenwerking met het Tsjechische Ministerie van Volksgezondheid. Alle tests zijn uitgevoerd door toonaangevende Tsjechische

laboratoria en ziekenhuizen om overtuigende en betrouwbare resultaten te garanderen.


Het gelaatsscherm is een veiligheidsvoorziening, in dit geval voor gezondheidsgebruik om besmetting door covid-19 te voorkomen.Productie kan niet willekeurig zijn, sommige regels

moeten worden gevolgd en sommige veiligheidsregels moeten worden nageleefd om te worden goedgekeurd door de CCIH (commissie voor infectiecontrole in ziekenhuizen) en

geautoriseerd voor gebruik in alle gebieden van de meeste ziekenhuizen.


 • Geschikt voor Brildrager
 • Herbruikbaar
 • steriliseerbare materialen
 • onder temperaturen van 65 graden


Voor gebruik in directe zorg aan de patiënt, voornamelijk de verdachte of de bevestigde covid-19, moet het gelaatsscherm de gebruiker veiligheid en géén risico’s bieden.

Veel makers produceren massaal gelaatsschermen van weinig technische kwaliteit. Sommige modellen verschenen zonder deze normen te volgen.


Vereisten voor een goed gelaatsscherm

Een gelaatsscherm dat door elke gezondheidsinstelling moet worden kunnnen gebruikt, en mag geen risico's opleveren voor de gebruiker, Het moet comfortabel zijn en het moet worden vervaardigd volgens de volgende punten:

 • De boog van het hoofd moet meer dan 10 mm zijn, omdat de 3 of 5 mm die wordt vervaardigd pijn doet aan het voorhoofd van de gebruiker die het gedurende 6 of meer opeenvolgende uren moet gebruiken.
 • Er mag geen opening zijn tussen het voorhoofd van de gebruiker en de zoeker om te voorkomen dat druppels en / of sprays het gezicht en de ogen van de gebruiker binnendringen.
 • Het beeldscherm moet verticaal worden geplaatst tussen de hoogte van de bovenkant van het hoofd tot onder de kin van de gebruiker.
 • Het beeldscherm moet horizontaal van oor tot oor van de gebruiker worden geplaatst, of minstens 2 cm achter de ooglijn van de gebruiker.
 • Het transpardisplay moet een slot hebben om de steun niet in verschillende situaties te verlaten met stoten, ruggen, gebruikerspositie en andere.
 • De steun moet een middel hebben om achter het hoofd te worden vastgemaakt om te voorkomen dat het valt en om het evenwicht van het stuk te behouden, zodat het niet kan slingeren.
 • Al het materiaal van het gelaatsscherm moet steriliseerbaar of wasbaar zijn.
 • Er moet voor worden gezorgd dat er voldoende ruimte tussen het beeldscherm en het gezicht van de gebruiker is om gemakkelijk een veiligheidsbril en een model N95 mondmasker te kunnen plaatsen.


Reiniging van het gelaatsscherm

Voordat u een desinfectieoplossing op het vizier aanbrengt, moet u deze eerst bij de rand proberen! Even wachten.

Controleer of de oplossing het oppervlak van het vizier heeft beschadigd.

Het wordt sterk aanbevolen om de schilddelen onder te dompelen (zinken) in desinfectieoplossingen, op deze manier zorgt u ervoor dat de oplossing 100% van het oppervlak bereikt. U kunt ook aërosol (spray) gebruiken, maar de procedure minstens twee keer toepassen om het grootste deel van het oppervlak te bereiken.

Kies een van de desinfectiemethodes uit onderstaande tabel, laat de oplossing zijn werk doen. De meeste oplossingen zullen na enkele minuten verdampen. U kunt de resten verwijderen met een papieren handdoek, vermijd het gebruik van dezelfde handdoek op meerdere schilden, vermijd kruisbesmetting. Veeg altijd in één richting.


Specificaties

Artikelnummer
1000139
EAN nummer
1000010001393
Voorraad
-
Leverancier
Earsafety Sound Protection
Waterbestendig
Ja
Merk
Prusa
Materiaal
PE/ABS PETG
Hoe vaak reinigen
Na ieder gebruik
Beschikbare kleuren
Oranje
Type
herbruikbaar
Technologie
3D
Gratis verzending
Bij bestelling vanaf € 50

Anderen bestelden ook