Ceramic Filter Technology in Earsafety oordoppen op maat

Kraakhelder geluid met Earsafety oordoppen op maat.


Ceramic Filter Technology in Earsafety oordoppen op maat

Al onze op maat gemaakte oordoppen zijn voorzien met het Ceramic Filter technology ™. Maar wat heb jij daar aan? De Earsafety oordoppen op maat worden altijd voorzien van een speciaal keramisch geluidsfilter afgestemd op specifieke toepassing. Deze filters bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele plastic filters van andere oordoppen. Ze zijn gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal en zijn super glad wat waardoor geen vervorming of absorptie van het geluid optreedt. Alleen dan is een juiste en goede geluidsfiltering mogelijk. Het filtersysteem balanceert alle geluidsfrequenties zodanig dat het zorgt voor een heldere doorgifte van geluid.

9 verschillende filters bij oordoppen op maat.

Er zijn maar liefst 9 verschillende filters. Deze wordt in het oordop geplaatst en zorgt ervoor dat geluiden op de juiste manier worden gefilterd en de binnenkomende geluiden niet worden vervormd. Zo wordt het mogelijk om voor specifieke activiteiten te filteren.

Goede spraakverstaanbaarheid tijdens het werken

Voor zwaar industrieel werk is een filter nodig die veel decibels filtert maar waarbij de spraakverstaanbaarheid wel gewaarborgd blijft. Zo ben je in staat om alarmsignalen en waarschuwingen van collega’s gewoon te horen, maar wel constant het gehoor te beschermen.

Speciale muziekfilters in muziekoordoppen op maat

Bij muziek wil je dat de muziek helder blijft klinken maar je geen gehoorschade krijgt. Vandaar dat er ook speciale muziekfilters zijn die zorgen voor een heldere doorgifte van muziek. Zo ben je in staat om heerlijk te genieten van heldere muziek, gesprekken normaal te volgen zonder dat je gehoor wordt aangetast.

Voordelen ten opzichte van plastic/kunststof filters

  • Het materiaal is super glad wat een groot voordeel is voor juiste en goede filtering.
  • Het materiaal zorgt voor doorgifte van een ‘zuiver’ geluid.
  • Plastic/kunststof absorbeert een deel van het geluid wat specifieke filtering moeilijk maakt.


Het is niet belangrijk wat je niet wilt horen, het gaat er om wat je nog wel wilt horen!