Otoplastieken bouw | Earsafety Sound Protection

NoNoise Work oordoppen
Speciaal ontwikkeld voor zwaardere werkzaamheden tijdens het werken en klussen. Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter. Siliconenvrij & hypoallergeen. Conversatie blijft goed hoorbaar. Voor veelvuldig gebruik
€ 22,95
 Otoplastieken bouw laten aanmeten door Earsafety Sound Protection

Ben je op zoek naar otoplastieken bouw van de allerhogste kwaliteit? Om op deze manier je personeel op de best mogelijke manier te beschermen? Dan zijn wij voor jou de juiste partij. In een speciaal laboratorium hebben wij namelijk otoplastieken bouw laten ontwikkelen welke voldoen aan alle actuele veiligheidseisen voor de bouwsector. Daarnaast weten wij door onze jarenlange ervaring exact welk type otoplastiek het best past bij jouw specifieke werkzaamheden. Tevens komen we graag gratis en vrijblijvend bij jou op locatie om je te informeren over alle actuele ontwikkelingen en om te bepalen op welke manier je je medewerkers het best kunt beschermen. Tegen een vergoeding kunnen we ook een uitgebreide geluidsmeting voor je uitvoeren. Lees daarom snel verder om meer te leren over gehoorbescherming op maat bouw of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Onze otoplastieken bouw voldoen aan alle actuele veiligheidseisen

Otoplastieken bouw zijn dé manier om je medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen gehoorschade in de bouwsector. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld oorkappen en oorpluggen welke niet meer toereikend zijn en gehoorschade zelfs in de hand kunnen werken. Otoplastieken worden daarentegen perfect afgestemd op ieder individu en filteren enkel en alleen het geluid welk tot gehoorschade kan leiden. Hierdoor kunnen medewerkers door het dragen van otoplastieken elkaar goed blijven verstaan om elkaar bij bijvoorbeeld gevaar te waarschuwen. Tevens houden wij continu alle ontwikkelingen in de gaten wat betreft actuele veiligheidseisen, zodat je zeker weet dat je over het juiste materiaal beschikt. Tot slot staan we in nauw contact met onze klanten en passen we met hun feedback ons ontwerp regelmatig aan voor nog meer draagcomfort.

Otoplastieken bouw volledig afgestemd op jouw situatie

Elke situatie in de bouw vraagt om een ander type filter in de otoplastieken. Het type filter is volledig afhankelijk van de mate van decibels dB(A) en frequenties. Decibels geven de hardheid van het geluid aan en de frequentie geeft de toonhoogte aan. Twee verschillende situaties kunnen bijvoorbeeld over dezelfde mate van decibels beschikken, maar over een andere toonhoogte. De stelregel is dat hoe hoger de toonhoogte hoe sneller iemand gehoorschade op kan lopen. Toch wil je elkaar in de bouw goed blijven verstaan om de samenwerking te bevorderen en elkaar te kunnen waarschuwen in gevaarlijke situaties. Om tot het juiste type otoplastiek te komen voor jouw situatie komen we daarom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Otoplastieken aanmeten op locatie

Otoplastieken aanmeten? Wij komen altijd bij je op locatie om professionele gehoorbescherming aan te meten. Medewerkers hoeven op deze manier niet ergens naartoe en we kunnen een groep medewerkers in één keer aanmeten. Ook voor de wettelijk verplichte jaarlijkse lektest komen we bij je langs. Wij houden bij wanneer het weer tijd is voor de lektest en sturen je van tevoren een bericht. En wanneer er een nieuwe medewerker wordt aangenomen, komen we weer langs om deze persoon aan te meten. Daarnaast houden wij precies voor je bij wie voor het laatst is aangemeten, wie over welk type materiaal beschikt en wie voor het laatst een lektest heeft gehad. Deze informatie dien je namelijk verplicht te laten zien in verband met een eventuele inspectie omtrent otoplastieken bouw.

Neem gerust contact op voor gratis advies omtrent otoplastieken bouw

Persoonlijk contact staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij willen jou en je personeel namelijk op de best mogelijke manier beschermen. Om dit te bewerkstelligen is een grondige inventarisatie nodig. Deze inventarisatie is altijd vrijblijvend en na dit gesprek weet je precies wat het beste is om te doen. Het is belangrijk om te weten dat elke situatie om maatwerk gaat en daarom vraagt om een specifieke aanpak. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons om eens met ons kennis te maken en het te hebben over oordoppen op maat bouw.