Oordoppen aanmeten waar jij wilt


Oordoppen aanmeten waar jij wilt - wanneer jij wilt

Op maat gemaakte gehoorbescherming bestellen zonder dat je de deur uit hoeft? Dat kan. Bij ons kun je dat gewoon vanuit je stoel op internet doen. Het aanmeten doen we gewoon bij je thuis of op je werk. We komen langs op een tijdstip die voor jou het beste uitkomt. Dat is pas service. Overal in Nederland en België (m.u.v. de waddeneilanden)

Werkwijze

  1. Bestel je oordoppen op maat en vul je gegevens zo volledig mogelijk in.
  2. Onze specialist belt binnen 48 uur voor een aanmeetafspraak bij jou thuis.
  3. Tijdens deze afspraak controleert onze specialist je gehoorgangen en maakt de oorafdrukken, en kun je de kleur van je oordoppen kiezen
  4. Je ontvangt je opmaat gemaakte oordoppen 3 weken geheel gratis thuis.


Hoe werkt het precies?


Bestellen

Bestellen van oordoppen in de webshop

- Je bestelt je oordoppen op maat in de webshop.

- Met 1 klik bestel je je gewenste oordoppen.

- Vul je gegevens in en ga door naar de kassa om af te rekenen.

- Na je bestelling belt één van onze specialisten binnen 48 uur voor een aanmeetafspraak. Er wordt een afspraak gemaakt voor het maken van de oormallen die we nodig hebben om de perfecte oordop te kunnen maken. De afspraak is bij jou thuis of op je werk. Dat kan zelfs tijdens je pauze.


De aanmeetafspraak

aanmeten oordoppen1Tijdens de afspraak controleert onze specialist je gehoorgangen om te zien of de mallen zonder problemen gemaakt kunnen worden. Heb je last gehad van oorontsteking, verstopte oren of heb je te veel oorsmeer dan kan het zijn dat we geen mallen kunnen maken. Als je niet zeker bent of dit het geval is raadpleeg dan even je huisarts voorafgaand aan de afspraak.

De specialist bespreekt ook de soort oordoppen, het type geluidsfilter en de gewenste leur met je door.


Oorafdrukken maken

oorafdrukken maken
Het maken van een afdruk van het oor houdt in dat een zacht silliconenmateriaal in de gehoorgang wordt ingebracht. Dit gebeurt heel zorgvuldig en doet geen pijn. Het is hoogstens een wat vreemd gevoel omdat je na het inbrengen helemaal niets meer hoort, behalve je eigen lichaamseigen geluiden.


De oordop wordt gemaakt in ons lab.

oordoppen maken


De afdrukken worden in ons laboratorium handbewerkt en doorlopen verschillende fasen totdat er een perfect zittende set oordoppen is gemaakt.


Levering

gratis verzending
Je ontvangt je op maat gemaakte oordoppen binnen 3 weken geheel gratis op thuis of op het werk.