Oordoppen op maat voor beveiliging, hulpdiensten en evenementenorganisatoren

Oordoppen voor het horen van essentiële informatie

Portofoonoordoppen voor beveiligers

Communicatie is essentieel voor een goede uitvoering van je werk. Een optimale spraakverstaanbaarheid met je collega’s en centrale is hierbij van het grootste belang. Een universeel oortje begint na enige tijd te irriteren of valt weer uit het oor. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door het dragen van goede portofoonoordoppen op maat. Hiervoor is de portofoon-aansluiting-op-maat de oplossing. Naast op maat gemaakte portfoonoordoppen kunnen wij ook complete portofoonoplossingen bieden. Zoek je portofoons, een specifiek model portofoonoortje of totale portofoonoplossing, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

2 artikelen  






Gehoorbescherming voor evenementenorganisatoren

Ook in de evenementen komt gehoorschade om de hoek kijken. Organisatoren hebben tijdens het festival de portofoon zo’n beetje aan hun oren geplakt om enigszins nog iets te horen en staan erin te schreeuwen om zich verstaanbaar te kunnen maken. Met op maat gemaakte portofoonoordoppen behoort dit probleem tot het verleden

Gehoorbescherming voor politie, brandweer en hulpdiensten

Voor hulpdiensten is het van essentieel belang om verstaanbaar te blijven voor elkaar zonder gehoorbeschadiging op te lopen in lawaaiige omstandigheden.

Earsafety Max gehoorbescherming op maat zorgt er voor dat het geluid onder de 80dB wordt gereduceerd met optimaal behoud van spraakverstaanbaarheid.