Lektesten


Bespaar geld op ziekte- en arbeidsongeschiktheid kosten.
Laat je op maat gemaakte oordoppen lektesten!


Wettelijke verplichting tot lekttesten van op maat gemaakte gehoorbeschermers

Wist je dat het wettelijk verplicht is jaarlijks om jaarlijks te controleren? Maar de wettelijke verplichting moet niet het uitganspunt zijn. Het gaat om de veiligheid en preventie van gehoorschade, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Het zorgt er voor dat alle medewerkers tussentijds niet onnodig risico lopen op gehoorschade, zich daardoor steeds vaker ziekmelden en zelfs arbeidsongeschikt kunnen worden.

Dat is wat wij willen voorkomen.


Hoe werkt het?

Wij komen langs op locatie om alle op maat gemaakte gehoorbeschermers te testen op lekken. Als blijkt dat de oordoppen vervangen moeten worden kunnen wij indien gewenst direct nieuwe oordoppen aanmeten, Er worden dan nieuwe oormallen gemaakt, zodat daar geen aparte afspraak voor hoeft worden gemaakt. Dit bespaart tijd en geld.Liever complete ontzorging voor alle medewerkers?
Bij het aanschaffen van nieuwe op maat gemaakte oordoppen is het ook mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. De EARSAFETY FULL CARE SERVICE. Totale ontzorging voor een vast bedrag per maand. Het lektesten, onderhoud, admistratie en eventuele vervanging van oordoppen wordt dan jaarlijks automatisch verzorgt. Kijk bij het kopje onderhoudsservice voor meer informatie over de EARSAFETY FULL CARE SERVICE..