Lektesten


Bespaar geld op ziekte- en arbeidsongeschiktheid kosten. Laat je op maat gemaakte oordoppen lektesten!


Wij komen langs op locatie om alle op maat gemaakte gehoorbeschermers te testen op lekken. Als blijkt dat de oordoppen vervangen moeten worden, en wij de vervanging verzorgen is het lektesten geheel gratis! Er worden dan direct ook nieuwe oormallen gemaakt, zodat daar geen aparte afspraak voor hoeft worden gemaakt. Dit bespaart tijd en geld. Bij het aanschaffen van nieuwe op maat gemaakte oordoppen is het mogelijk om direct een onderhoudsabonnement af te sluiten. Het lektesten wordt dan jaarlijks automatisch verzorgt. Kijk bij het kopje onderhoudsservice voor meer informatie.

Wettelijke verplichting tot lekttesten van op maat gemaakte gehoorbeschermers

Wist je dat het wettelijk verplicht is jaarlijks om jaarlijks te controleren? Maar de wettelijke verplichting moet niet het uitganspunt zijn. Het gaat om de veiligheid en preventie van gehoorschade, ziekte en arbeidsongeshiktheid.

Het zorgt er voor dat alle medewerkers tussentijds niet onnodig risico lopen op gehoorschade, zich daardoor steeds vaker ziekmelden en zelfs arbeidsongeschikt kunnen worden.

Dat is wat wij willen voorkomen. Kijk op de website van het Arboportaal voor de wettelijke verplichtingen


Alleen laten lektesten zonder verdere verplichtingen?

Ook een test die niet tot vervanging leidt is goed betaalbaar. Vanaf 4 medewerkers kunnen wij voor slechts € 25,- (excl. btw) per set, zonder bijkomende kosten de oordoppen lektesten.