De beste oordoppen voor festivals en concerten voor ieder budget

Muziekoordoppen op maat voor muziekfreaks, audiofielen, horeca en festivalgangers

Of je nu graag uitgaat of werkzaam bent in de muziek wereld, dan wil je je gehoor natuurlijk beschermen tegen te hard geluid, maar toch optimaal van de muziek kunnen blijven genieten.

2 artikelen  

Gehoorschade door luisteren naar harde muziek is één van de belangrijkste oorzaken van gehoorschade. Hierdoor is goede gehoorbescherming een must. Earsafety op maat gemaakte muziekoordoppen met specifieke muziekfilters zijn zo gemaakt om zo precies mogelijk het originele geluid te behouden en toch goed beschermd te zijn tegen hard geluid.

Universele muziekoordoppen versus op maat gemaakte muziekoordoppen.

De meeste universele oordopjes beschermen wel maar zitten vaak na enige tijd dragen niet meer lekker. Daar komt nog bij dat er bij universele oordoppen de kans soms nog steeds aanwezig is dat er geluid langs te oordop gaat lekken. Simpelweg omdat deze de gehoorgang vaak niet geheel afsluiten. Bij het praten en kauwen merk je dit soms wel als dan het geluid ineens harder is. Bij op maat gemaakte oordoppen is dit niet of nauwelijks voor. Dit komt omdat de oordoppen specifiek op jouw oren zijn gemaakt waardoor geluid geen kans heeft om langs de oordop te glippen. Alle geluid gaat door de oordop en kan op goed worden gefilterd zodat de muziek een stuk beter klinkt.

Gehoorbescherming voor Horeca, café’s, dancings en evenementen

Ongeveer 900.000 Nederlandse werknemers lopen risico op gehoorschade doordat ze dagelijks worden blootgesteld aan schadelijk geluid . Minder dan de helft van hen draagt consequent gehoorbescherming . Het resultaat is dat lawaaislechthorendheid al jaren in de top 3 staat van meest gemelde beroepsziekten in Nederland . Met name in de horeca bij barpersoneel is het aantal personen met gehoorschade schrikbarend hoog. Versta je je klanten niet goed achter de bar door de harde muziek? Earsafety Music gehoorbescherming op maat biedt hier de oplossing voor. Je hoort bestellingen beter dan voorheen. Bovendien sta je niet meer bloot aan decibels die je tijdens je werk de hele dag of avond hoort en voorkom je ernstige gehoorbeschadiging.

Oordoppen voor evenementenorganisatoren

Voor evenementenorganisatoren is het zeer interessant om muziekoordoppen aan de bar te verkopen. Voor meer informatie zie oordoppen voor evenementen