Het verkopen van oordoppen op je eigen evenement

Verkoop van muziekoordoppen op je evenement of festival.

Wij bieden je de mogelijk voor verkoop van eigen oordopjes op je evenement.


Mogelijkheden Evenementenoordoppen

2 artikelen  Door hoge geluidswaarden op festivals realiseert het publiek vaak niet hoe lang, of beter gezegd hoe kort men daar zonder gehoorbescherming veilig kan staan. Dat is altijd veel korter dan men zich realiseert. Wat wij hebben gemerkt is dat er met name noch veel gedaan kan worden aan realisatie van mogelijke gehoorschade. Wil je op je evenement hier voor het publiek iets aan wilt doen of wil je oordopje verkopen bij de bar of infopunt dan hebben we een uitgebreide keuze aan oordopjes voor je.

Vind je als organisator het belang van gehoorbescherming en het risico van gehoorschade een belangrijk onderwerp, en wil je je eigen oordopjes gratis uitdelen of verkopen aan je bezoekers? dan bieden wij je de volledige service hiervoor.

Er zijn diverse mogelijkheden om gehoorbescherming aan het publiek te verstrekken, maar het gaat er om wat je wilt uitdragen naar je publiek.

  • Is het je wettelijke verplichting waaraan je wilt voldoen? (bijvoorbeeld in België)
  • Wil je daarnaast ook exposure voor je evenement of organisatie?
  • Wil je een maatschappelijke boodschap uitdragen naar je publiek?, bijvoorbeeld: "Geniet van de muziek maar feest veilig "
  • Vind je gehoorschadepreventie belangrijk?

Op basis van één van deze doelstellingen zijn er diverse oplossingen mogelijk:

We adviseren graag wat de beste oplossing is voor het evenement.

Tip: Het te overwegen om de oordopjes met de tickets mee te verkopen als optie. Zo geef je een gezonde boodschap af en straal je als evenement sterk uit dat u om het gehoor van je publiek geeft. En het publiek geeft je daarmee een zeer aantrekkelijke korting op super goede gehoorbescherming. Hiervoor is de blisterverkakking zeer geschikt omdat hier ook een bewaarkoker bij wordt geleverd.

Tip: Eigen verkoop aan de bar, kassa of infopunt
Waarom aanbieden bij de bar? Op het moment er iemand last van zijn oren krijgt en een setje aan wilt schaffen hij maar net het geluk moet hebben een van de verkopers te treffen of op zoek moet gaan naar een stand die ze verkoopt. Op het moment het bij elke bar verkrijgbaar is dan weet je daarnaast ook nog eens zeker dat iedereen het wel een keer gezien heeft. Bovendien zijn oordopjes gemakkelijk met munten te betalen waardoor het het erg makkelijk wordt deze bij de bar of infopunt aan te bieden.


ALPINE PLUG-IT!

De Alpine PLUG-it! oordopjes in capsule zijn ideaal voor verkoop aan de bar of infopunt op je feest of festival.

De Alpine PLUG-it! is een herbruikbare zwarte oordop van Siliconenvrij Alpine ThermoShape materiaal. Het vormt zich met lichaamswarmte om de gehoorgang.

De oordopen is meer dan 100x te gebruiken i.c.m. reinigen), super comfortabel

Kortom De perfecte oordop voor verkoop op jouw festival

Alleen te bestellen voor zakelijke klanten.
Particuliere orders worden niet in behandeling genomen


Schuimpluggen

De goedkoopste oplossing zijn gele schuimpluggen. Erg geschikt om weg te geven aan iedere bezoeker.

Voordeel: Zeer voordelige goedkope oplossing.

Nadeel: De schuimrolletjes hebben ten gevolge van de kaakbewegingen de neiging hebben zich na verloop van enige tijd naar buiten te werken. Dit gaat in het begin ongemerkt, maar de demping neemt wel sterk af. Daarbij kun je ze na 1x gebruik weggooien omdat ze dan niet meer goed passen. De noodzaak van het zorgvuldig inbrengen wordt in de praktijk vaak onderschat;

Doordat de kwaliteit van pluggen zeer te wensen over laat bieden wij deze ook niet aan.
Wij gaan kwaliteitAlpine partyplugs

met Alpine pouch

De oordoppen en bewaarpouch worden standaard los van elkaar geleverd. Wij kunnen desgewenst de oordoppen in de pouch aanleveren tegen een servicetoeslag.

Certificaten: CE EN:352 ANSIS3.19-1974

SNR/beschermingswaarde : 20

Voordelen: Kunnen meerdere malen worden gebruikt. Goede exposure voor het evenement. Te meer omdat deze oordopjes na het evenement kunnen worden gebruikt.

Nadelen: Afhankelijk van de keuze iets duurder in prijs

Aanlevering logo: Hi res bestand (png of tiff) Logo is altijd wit op de pouch

Levertijd: 5 weken (na levering van logo)

Prijs: Op aanvraag.

Universele Merk muziekoordopjes in blisterverpakking

Een luxere uitvoering met blisterverpakking met bewaarkoker.

Verpakking: Blisterverpakking inclusief stevige bewaarkoker

Voordelen: Kwalitatief de beste bescherming; Kunnen worden bewaard voor hergebruik. Kunnen meerdere malen worden gebruikt. Geschikt voor verkoop

Nadelen: Duurder, grotere verpakking wat meer ruimte vergt en mogelijk vervuiling op het terrein, geen bedrukking mogelijk

Dempingswaarde: 28.5db bij de hogere (meest schadelijke) frequenties

Nomimale grootte: 6-12

Levertijd: 3-5 werkdagen

Prijs: Direct in webshop verkrijgbaar.
Aantallen vanaf 100 op aanvraag.