Verkoop van muziekoordoppen op je evenement of festival.

Wij bieden je de mogelijk voor verkoop van eigen oordopjes op je evenement.


Mogelijkheden Evenementenoordoppen

5 artikelen  


Door hoge geluidswaarden op festivals realiseert het publiek vaak niet hoe lang, of beter gezegd hoe kort men daar zonder gehoorbescherming veilig kan staan. Dat is altijd veel korter dan men zich realiseert. Wat wij hebben gemerkt is dat er met name noch veel gedaan kan worden aan realisatie van mogelijke gehoorschade. Wil je op je evenement hier voor het publiek iets aan wilt doen of wil je oordopje verkopen bij de bar of infopunt dan hebben we een uitgebreide keuze aan oordopjes voor je.

Vind je als organisator het belang van gehoorbescherming en het risico van gehoorschade een belangrijk onderwerp, en wil je je eigen oordopjes gratis uitdelen of verkopen aan je bezoekers? dan bieden wij je de volledige service hiervoor.

Er zijn diverse mogelijkheden om gehoorbescherming aan het publiek te verstrekken, maar het gaat er om wat je wilt uitdragen naar je publiek.

  • Is het je wettelijke verplichting waaraan je wilt voldoen? (bijvoorbeeld in België)
  • Wil je daarnaast ook exposure voor je evenement of organisatie?
  • Wil je een maatschappelijke boodschap uitdragen naar je publiek?, bijvoorbeeld: "Geniet van de muziek maar feest veilig "
  • Vind je gehoorschadepreventie belangrijk?

Op basis van één van deze doelstellingen zijn er diverse oplossingen mogelijk:

We adviseren graag wat de beste oplossing is voor het evenement.

Tip: Het te overwegen om de oordopjes met de tickets mee te verkopen als optie. Zo geef je een gezonde boodschap af en straal je als evenement sterk uit dat u om het gehoor van je publiek geeft. En het publiek geeft je daarmee een zeer aantrekkelijke korting op super goede gehoorbescherming. Hiervoor is de blisterverkakking zeer geschikt omdat hier ook een bewaarkoker bij wordt geleverd.

Tip: Eigen verkoop aan de bar, kassa of infopunt
Waarom aanbieden bij de bar? Op het moment er iemand last van zijn oren krijgt en een setje aan wilt schaffen hij maar net het geluk moet hebben een van de verkopers te treffen of op zoek moet gaan naar een stand die ze verkoopt. Op het moment het bij elke bar verkrijgbaar is dan weet je daarnaast ook nog eens zeker dat iedereen het wel een keer gezien heeft. Bovendien zijn oordopjes gemakkelijk met munten te betalen waardoor het het erg makkelijk wordt deze bij de bar of infopunt aan te bieden.Schuimpluggen

De goedkoopste oplossing zijn gele schuimpluggen. Erg geschikt om weg te geven aan iedere bezoeker. Daarmee laat je aan je bezoeker weten dat je gehoorschadepreventie belangrijk vind.

Zeer comfortabele wegwerp oordopjes met een demping van 36dB. Dit oordopje heeft een wat stroeve buitenlaag waardoor het net even iets beter in het oor blijft zitten. Dit is vooral handig voor mensen die het gebruiken tijdens het feesten. De oordop kunt is universeel in te zetten bij slapen, werken, feesten en evenementen/concerten.

Beschikbare kleuren: Oranje, geel en blauw

Foampluggen kunnen worden geleverd in transparant pp kunststof case met kliksluiting. (logo bedrukking in 1,2 of 3 kleurendruk mogelijk

Foamoordopjes blauw - onbedruk in pvc doosjeFoamoordopjes Geel - onbedruk in pvc doosjeFoamoordopjes Oranje - onbedruk in pvc doosje

Foamoordopjes Oranje - 1 kleurendruk in pvc doosjeFoamoordopjes Oranje - 2 kleurendruk in pvc doosjeFoamoordopjes blauw - 3 kleurendruk in pvc doosje

Voordeel: Zeer voordelige goedkope oplossing.

Nadeel: De schuimrolletjes hebben ten gevolge van de kaakbewegingen de neiging hebben zich na verloop van enige tijd naar buiten te werken. Dit gaat in het begin ongemerkt, maar de demping neemt wel sterk af. Daarbij kun je ze na 1x gebruik weggooien omdat ze dan niet meer goed passen. De noodzaak van het zorgvuldig inbrengen wordt in de praktijk vaak onderschat;Universele custom muziekoordopjes

Deze versies hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding en worden het meest gekozen. Voordeel is dat deze meerdere malen gebruikt en schoongemaakt kunnen worden en je hiermee ook goede exposure creëert voor het festival. Te meer omdat deze oordopjes zullen blijven worden gebruikt. Het filter dempt het geluid met 20dB. Toch zorgt het ervoor dat je de muziek goed hoort zonder de schadelijke tonen.

Varianten:

  • In een capsule (geen bedrukking mogelijk)
  • In een zakje. (met bedrukking)
  • In bewaarkoker (met bedrukking)

Capsule: Merkoordoppen in een capsule. Geen eigen bedrukking mogelijk. Direct in de webshop te bestellen

Hier kun je de flyer downloaden voor de verkoop

Retour van oordopjes ook mogelijk

De retourservice geeft je de zekerheid dat je zeker bent dat je overgebleven dozen met oordopjes kunt retourneren waardoor je vrijwel risicoloos oordopjes kunt verkopen op je evenement. Om kosten te besparen kun je voorafgaand aan je evenement een inschatting maken van hoeveel oordopjes je denkt te gaan verkopen.

Kijk op de productpagina voor meer informatie over deze service


Evenementenoordoppen grijs in zakje met custom logo


Custom made zakje voorzien van (3 kleuren) logo
Kleur oordoppen: Standaard grijze muziekoordoppen

Aanlevering logo: Hi res bestand (png of tiff)

Direct in de webshop te bestellen

Evenementenoordoppen in kleur in zakje met custom logo

Milieuaspecten: Aangezien de zakjes worden weggegooid geeft het een hoop troep en daarnaast is het slecht voor het milieu. We zijn zelf een voorstander van de opbergkoker. Dat is ook echt een kadotje waar je later nog steeds wat aan hebt.

Thunderplugs oordoppen met bewaarkoker

De oordoppen en bewaarkoker worden standaard los van elkaar geleverd. Wij kunnen desgewenst de oordoppen in de koker aanleveren tegen een servicetoeslag.

Bewaarkoker: Thunderplugs bewaarkoker.:

Deze zijn direct in de webshop te bestellen.

Evenementenoordoppen met standaard bewaarkoker met custom logo (in wit)

De oordoppen en bewaarkoker worden standaard los van elkaar geleverd. Wij kunnen desgewenst de oordoppen in de koker aanleveren tegen een servicetoeslag.
Minimale bestelhoeveelheid: 1000 stuks
De combinatie van een zwarte koker en witte opdruk geeft het beste kwaliteitsresultaat.

Evenementenoordoppen in kleur met custom kleur bewaarkoker met custom logo in wit

Beschikbare kleuren koker: standaard: rood, amber, groen, zwart, blauw, zilver. Andere pantone kleuren kunnen tevens worden gemaakt op aanvraag.

Pantone kleur: Geef s.v.p. de pantone kleur door voor de kleur van het buisje.
Dergelijke pantone waaiers kan je online vinden

Het logo op de koker wordt altijd in wit afgedrukt.

De oordoppen en bewaarkoker worden standaard los van elkaar geleverd. Wij kunnen desgewenst de oordoppen in de koker aanleveren tegen een servicetoeslag.
Minimale bestelhoeveelheid: 10.000 stuks

Beschikbare kleuren oordoppen: rood, geel, groen, zwart, grijs, blauw, wit, roze

Materiaal: silliconen en polystyreen.

Certificaten: CE EN:352 ANSIS3.19-1974

SNR/beschermingswaarde : 20

Voordelen: Kunnen meerdere malen worden gebruikt. Goede exposure voor het evenement. Te meer omdat deze oordopjes na het evenement kunnen worden gebruikt.

Nadelen: Afhankelijk van de keuze iets duurder in prijs

Aanlevering logo: Hi res bestand (png of tiff) Logo is altijd wit op de keychain

Nomimale grootte: 9-11

Levertijd: 5 weken (na levering van logo)

Prijs: Op aanvraag. Afhankeljjk van het gewenste aantal en soort en bedrukking

Universele Merk muziekoordopjes in blisterverpakking

Een luxere uitvoering met blisterverpakking met bewaarkoker.

Verpakking: Blisterverpakking inclusief stevige bewaarkoker

Voordelen: Kwalitatief de beste bescherming; Kunnen worden bewaard voor hergebruik. Kunnen meerdere malen worden gebruikt. Geschikt voor verkoop

Nadelen: Duurder, grotere verpakking wat meer ruimte vergt en mogelijk vervuiling op het terrein, geen bedrukking mogelijk

Dempingswaarde: 28.5db bij de hogere (meest schadelijke) frequenties

Nomimale grootte: 6-12

Levertijd: 3-5 werkdagen

Prijs: Op aanvraag. Afhankeljjk van het gewenste aantal