Oordoppen voor slapen en studeren

Slaap oordoppen op maat

Een ongestoorde nachtrust. Dat is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Lawaaierige buren, verkeerslawaai, dunne muren, snurkende partners, Slaapapneu kunnen zorgen voor slaapgebrek, concentratieproblemen, daling van de reactiesnelheid en besluitvaardigheid, beinvloeding van je emoties, verzwakking van je imuunsysteem, gezondheidsproblemen en ernstige vermoeidheid waarmee de kans op een burn-out groter wordt. Hier vind je de beste oordopjes voor het slapen.

3 artikelen  NoNoise Sleep oordoppen
NoNoise Sleep. Deze universele slaapoordopjes filteren geluiden zoals snurken en andere achtergrondgeluiden, maar zorgen er voor dat u alarmgeluiden of bijvoorbeeld een huilende baby toch goed hoort.
€ 19,95
 
Studie oordoppen op maat

Zero destractions met de Earsafety Zero studie oordoppen op maat,
Studeren zonder afleidingen van pratende medestudenten, muziek of andere geluiden. Zo kun jij je goed concentreren op je studioboeken en neem je de stof beter op.

Tip
HERKEN JIJ JE IN ÉÉN OF MEERDERE VAN DE ONDERSTAANDE PUNTEN?
Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven? Voel je (veel) vaker moe en lusteloos dan je zou willen, Vraagt je je vaak af hoe je leven eruit zou zien met meer energie?
Kijk dan eens hier op de pagina van slaapwijzer voor het boek "IN 7 STAPPEN NAAR EEN GOEDE NACHTRUST, MEER ENERGIE EN EEN LEUKER LEVEN"