Oordoppen voor slapen en studeren

Slaap oordoppen op maat voor een goede nachtrust

Een ongestoorde nachtrust. Dat is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Lawaaierige buren, verkeerslawaai, dunne muren, snurkende partners, Slaapapneu kunnen zorgen voor slaapgebrek, concentratieproblemen, daling van de reactiesnelheid en besluitvaardigheid, beïnvloeding van je emoties, verzwakking van je immuunsysteem, gezondheidsproblemen en ernstige vermoeidheid waarmee de kans op een burn-out groter wordt. Hier vind je de beste oordopjes voor het slapen.

5 artikelen  NoNoise Sleep oordoppen
NoNoise Sleep. Deze universele slaapoordopjes filteren geluiden zoals snurken en andere achtergrondgeluiden, maar zorgen er voor dat u alarmgeluiden of bijvoorbeeld een huilende baby toch goed hoort.
€ 19,95
 NoNoise Travel oordoppen
NoNoise Travel Tijdens het reizen per vliegtuig kunnen motoren- en achtergrondgeluiden irriteren. Door de drukveranderingen in het vliegtuig kunnen mensen last krijgen van oorpijn. Door de atmosferische druk op de trommelvliezen te reguleren wordt wordt vliegen een stuk relaxter.Gebruik hiervoor NoNoise travel tijdens het reizen.
€ 19,95
 


Extra zacht voor maximaal slaapcomfort

De Earsafety sleep oordoppen op maat zijn extra zacht, wanneer oordoppen gebruikt worden tijdens de nachtrust lig je er vaak op. Hierdoor komt er druk op het oor die ervoor zorgt dat je oren geïrriteerd raken of zelfs pijn gaan doen. De extra zachte oordoppen voorkomen dit en zorgen er dus voor dat je ongestoord met maximaal comfort kunt slapen.

Studie oordoppen op maat

Zero destractions met de Earsafety Zero studie oordoppen op maat, Studeren zonder afleidingen van pratende medestudenten, muziek of andere geluiden. Zo kun jij je goed concentreren op je studieboeken en neem je de stof beter op.

Tip

HERKEN JIJ JE IN ÉÉN OF MEERDERE VAN DE ONDERSTAANDE PUNTEN?
Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven? Voel je (veel) vaker moe en lusteloos dan je zou willen, Vraagt je je vaak af hoe je leven eruit zou zien met meer energie?
Kijk dan eens hier op de pagina van slaapwijzer voor het boek "IN 7 STAPPEN NAAR EEN GOEDE NACHTRUST, MEER ENERGIE EN EEN LEUKER LEVEN"