Oordoppen op maat voor sport en vrije tijd

Ook tijdens sport en vrije tijd zijn er talloze situaties waar gehoorschade kan optreden. Denk aan motorrijden, timmeren, slijpen, werken met een hoge drukspuit, boren, parket schuren, bestrating aanleggen, zagen, grasmaaien, werken met een heggenschaar en schieten. Bij al deze activiteiten loop je kans op gehoorschade als je geen beschermende maatregelen treft. Maar ook als je rust zoekt of wilt studeren wil je niet gehinderd worden door ongevraagd omgevingsgeluid.

19 artikelen  


Zwemoordoppen op maat
Zwemoordoppen, Volledig oorschelpvullende oordoppen op maat zorgt dat vocht en vuil geen kans om schade aan de gehoorgang aan te brengen. De kleur kan worden gekozen tijdens het aanmeten
€ 154,95
 


NoNoise Sleep oordoppen
NoNoise Sleep. Deze universele slaapoordopjes filteren geluiden zoals snurken en andere achtergrondgeluiden, maar zorgen er voor dat u alarmgeluiden of bijvoorbeeld een huilende baby toch goed hoort.
€ 19,95
 

NoNoise Travel oordoppen
NoNoise Travel Tijdens het reizen per vliegtuig kunnen motoren- en achtergrondgeluiden irriteren. Door de drukveranderingen in het vliegtuig kunnen mensen last krijgen van oorpijn. Door de atmosferische druk op de trommelvliezen te reguleren wordt wordt vliegen een stuk relaxter.Gebruik hiervoor NoNoise travel tijdens het reizen.
€ 19,95
 


NoNoise Work oordoppen
Speciaal ontwikkeld voor zwaardere werkzaamheden tijdens het werken en klussen. Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter. Siliconenvrij & hypoallergeen. Conversatie blijft goed hoorbaar. Voor veelvuldig gebruik
€ 22,95
 

Schietoordoppen op maat
Optimale gehoorbescherming voor de schietsport met Earsafety's op maat gemaakte oordoppen. Maximale bescherming, comfortabele pasvorm en heldere communicatie. Kies voor veiligheid en geniet zorgeloos van je schietsessies!"
€ 159,95
 


Zwemmen en watersport

Ben je zwemfanaat en heb je last van oorontstekingen na het zwemmen dan bieden de Earsafety zwemoordoppen op maat een goede uitkomst. Hiermee kun je ongestoord heerlijk zwemmen. Voor andere watersporters zoals surfers, wakerboarders en kitesurfers zijn er de op maat gemaakte Earsafety Aquatics oordoppen. Deze op maat gemaakte oordoppen helpen surfersoren te voorkomen terwijl je geluiden op het water nog wel prima hoort.

Schietsport

De schietsport is een leuke sport, En dit moet zo blijven. Met name de veiligheidsregels voor het gebruik van wapens is erg belangrijk. Goede gehoorbescherming voor de schietsport en het gebruik hiervan is daarmee ook een belangrijk aspect die niet vergeten mag worden. Het probleem bij de schietsport is niet alleen het geluid maar ook de geluidsdruk die schieten met zich mee brengt. Hiervoor hebben we een speciaal filter ontwikkeld die de geluidsdruk filtert. Het is dus ook de geluidsdruk die niet door het filter kan. Nog een groot voordeel is dat je de oordoppen gewoon in kunt houden want je kunt iedereen nog prima verstaan. Voor het schieten in de buitenlucht is er een goede oplossing beschikbaar zodat je geen kappen hoeft te dragen.

Wil je volledige bescherming tijdens de schietsport, ga dan voor Earsafety Max op maat gemaakte gehoorbescherming. Dat zijn persoonlijk op maat gemaakte oordopjes met drukregulerende filters speciaal voor de schietsport. Dat is de beste oplossing daar deze oordoppen je oor volledig afsluiten zodat er geen schadelijk geluid langs de oordop kan gaan.

Klussen

Timmeren, slijpen, werken met hoge drukspuit, boren, Parketschuren, vloeren leggen, bestrating aanleggen, zagen, grasmaaien, werken met een heggenschaar, Van verbouwingen en renovaties aan uw huis, tot het onderhouden van je tuin; overal komt hard geluid om de hoek kijken.

We hebben het allemaal wel eens gehad: Hoe vaak komt het niet voor dat je lekker bezig bent met klussen en je bijvoorbeeld met je klopboormachine even een gaatje in de muur maakt, even dat ene plankje snel doormidden zaagt. Realiseer je dan wel dat het al snel gaat om zo’n 100 decibel wat je oren te verduren krijgen. Dat is te veel geluid om deze dingen zonder gehoorbescherming uit te voeren. Je zult het vaak niet direct merken, maar op de lange duur ga je onherroepelijk last van je gehoor krijgen. Kies voor zekerheid en gebruik onze op maat gemaakte gehoorbescherming voor al je kluswerk. Heb je niet zo veel te besteden maar wil je toch goed beschermd zijn kijk dan eens bij de universele oplossingen zoals Nonoise work oordoppen of Nonoise DIY & Garden oordoppen