Passende gehoorbescherming voor in het water, op het water en op het sportveld.

Oordoppen voor tijdens het zwemmen, surfen, kitesurfen, waterskiën, flyboarden, SUP’en, jetskiën, sportinstructeurs, gymdocenten, kinderopvang, schietsport

Verschillende sporten vereisen andere eigenschappen aan gehoorbescherming. Hierin zijn veel verschillen qua filter, waterdichtheid en geluidbeleving. Earsafety heeft daarom een ruim aanbod aan verschillende sportoordoppen.

5 artikelen  


Zwemoordoppen op maat
Zwemoordoppen, Volledig oorschelpvullende oordoppen op maat zorgt dat vocht en vuil geen kans om schade aan de gehoorgang aan te brengen. De kleur kan worden gekozen tijdens het aanmeten
€ 154,95
 We hebben onze sportoordoppen gescheiden in een aantal toepassingen in de volgende categorieen.

  • Schietoordoppen
  • Watersportoordoppen
  • Zwemoordoppen
  • Oordoppen voor in en naast het veld

Schietoordoppen

In de schietsport worden de hardste geluiden gemaakt die er maar zijn. Dat vergt dus ook maximale bescherming ter voorkoming van gehoorschade. Speciaal hiervoor hebben wij de Earsafety MAX oordoppen op maat met specifiek filter voor de jachtsport. Deze oordoppen hebben een specifiek filter met de zwaarste filtering die mogelijk is. De maximale filtering is dan ook bijna 38dB in de hogere meest schadelijke frequenties.


Watersportoordoppen

Watersporters vinden het belangrijk om contact met de omgeving te houden en het geluid van andere watersporters te horen. Maar ze lopen het risico op surfersoren. Een botvorming onder de huid in de gehoorgang, waardoor water in het oor komt vast te zitten, en terugkerende oorontstekingen het gevolg zijn. Na verloop van tijd sluit de gehoorgang meer en meer en zullen de gevolgen van slechthorendheid zich gaan openbaren. De Earsafety Aquatics watersportoordoppen op maat zijn speciaal ontwikkeld voor de watersport. ze zorgen voor dat deze problemen zich niet gaan voor doen, en contact met de omgeving en belans blijft goed behouden.

Zwemoordoppen.

Fanatieke zwemmers ondervinden weer geheel andere problemen bij het uitoefenen van hun passie. Vuil, water en chloor kan het oor binnendringen om zo oorontstekingen te veroorzaken. Door Earsafety SWIM oordoppen op maat te gebruiken voorkom je deze problemen. Ze zijn volledig oorschelpvullend waardoor je lekker kunt zwemmen zonder de kans op water in je oor of ontstekingen.

Oordoppen voor in en naast het veld

Sta je langs het veld en wil je je beschermen tegen de geluiden van sporters (of supporters) dan ben je het best beschermd met Earsafety LIGHT oordoppen op maat. Met deze oordoppen op maat krijg je prima de informatie mee die je nodig hebt maar voorkom je gehoorschade door onder andere akoestiek van het gebouw, schreeuwende sporters, piepende schoenen enzovoorts.