Oordoppen op maat bestellen Gehoorbescherming op maat online bestellen

Earsafety Sound Protection Webshop

Oordoppen voor:

Muziek

Of je nu graag uitgaat of werkzaam bent in de muziek wereld, dan wil je je gehoor natuurlijk beschermen tegen te hard geluid, maar toch optimaal van de muziek kunnen blijven genieten.

bekijk de muziekoordoppen

Professioneel

Werk je in een luidruchtige omgeving? Of ben je op zoek naar oordoppen voor jouw medewerkers? Earsafety biedt op maatgemaakte oordoppen voor iedere werkomgeving. Juist in een werkomgeving is maatwerk geluidbescherming erg belangrijk.

bekijk de oordoppen

Sport en vrije tijd

Of je nu gaat zwemmen, klussen, motorrijden, kitesurfen, schieten of reizen. Goede gehoorbescherming is hierbij van belang.

bekijk de oordoppen

SLAPEN EN STUDEREN

Je wilt liever niet uit je slaap gehouden worden door gesnurk of andere verveldende geluiden. Maar ook als je rust zoekt of wilt studeren wil je niet gehinderd worden door ongevraagd omgevingsgeluid. Earsafety biedt hiervoor de oplossing.

bekijk de oordoppen

Oordoppen op maat gemaakt online kopen.

Gehoorbescherming online bestellen

Earsafety Sound Protection in Groningen is opgericht wegens persoonlijk ervaring met gehoorschade. Wij willen daarom jou helpen met betere gehoorbescherming ter voorkoming van gehoorschade en alle gevolgen die dat met zich mee brengt.

Wij zorgen ervoor dat je op een veilige wijze kunt werken en klussen, sporten of kunt genieten van muziek zonder gehoorbeschadiging op te lopen. We leveren uitsluitend de beste kwaliteit oordoppen op maat, die comfortabel zitten, goed beschermen, en een perfect gebalanceerde geluidsfiltering hebben. Hierdoor hoor je gesprekken altijd goed, ben je beschermd tegen schadelijke geluiden en klinkt muziek nog steeds kristalhelder. Maar ook bij het klussen, motorrijden en sporten kunnen schadelijke geluiden je gehoor beschadigen. Ook voor deze toepassingen hebben we speciale oordoppen op maat.

Oordoppen aanmeten op locatie

Oordoppen op maat aanmeten van Groningen tot Limburg. Het maakt niet uit waar je woont of werkt in Nederland. Wij komen bij je thuis of op het werk aanmeten. Overal in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) Hoe dat in z'n werk gaat kun je hier lezen.

Oordoppen op maat voor bedrijven

We werken met diverse zakelijke relaties uit verschillende sectoren voor een passende oplossing voor hun bedrijf. Zorgen dat medewerkers veilig en beschermd kunnen werken. Met goede gehoorbescherming zorg je voor een veilige, verantwoorde en beschermde werkomgeving. Wij leveren oordopjes op maat voor bedrijven met specifiek filter per toepassing. Aanmeten van de oordoppen gebeurd door onze specialisten, en altijd op locatie, waardoor veel kostbare werktijd wordt bespaard.

Heb je 15 of meer werknemers en wil je alles goed geregeld hebben dan gaan we graag met je in gesprek. Je krijgt dan van ons een uitgebreid samenwerkingsvoorstel. Want dat is wat we samen gaan doen: De komende jaren samenwerken aan een veiligere werkomgeving. We gaan ook graag in gesprek voor advies. Bel ons op 050-7440043 of neem hier schriftelijk contact op

Wil je meer weten over onze Full Serice onderhoudsservice, klik dan hier.